Connect with us

Actualitate

Primăria Roșiorii de Vede cumpără 1300 pubele pentru colectarea deșeurilor

Published

on

La ultima rectificare de buget local, la Roșiorii de Vede a fost alocată suma de 100.000 lei, din fondul de rezervă, pentru achiziționarea a 1000-1300 de pubele de 120 l. Acestea vor fi distribuite cetățenilor care au contracte încheiate cu operatorul de salubritate Polaris.

Această decizie a fost luată în urma demarării acțiunii de colectare selectivă a deșeurilor, iar Primăria are un rol important în gestionarea acestei activități la nivelul localității. Este cunoscut faptul că de la începutul acțiunii, colectarea selectivă a gunoiului din gospodăriile individuale a produs un adevărat haos si multi cetățeni au rămas cu gunoiul neridicat. În mare parte, vina aparține autorităților care aveau obligația să informeze din timp cetățenii, dar au făcut acest lucru insuficient spre deloc.

Obligativitatea selectării deșeurilor la sursă i-a pus în dificultate pe foarte mulți cetățeni, iar lipsa pubelelor din gospodării a generat și mai multa nemulțumire în randul roșiorenilor care locuiesc la case.

T.C.

 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite