Connect with us

Actualitate

Primăria Roșiorii de Vede cumpără 1300 pubele pentru colectarea deșeurilor

Published

on

La ultima rectificare de buget local, la Roșiorii de Vede a fost alocată suma de 100.000 lei, din fondul de rezervă, pentru achiziționarea a 1000-1300 de pubele de 120 l. Acestea vor fi distribuite cetățenilor care au contracte încheiate cu operatorul de salubritate Polaris.

Această decizie a fost luată în urma demarării acțiunii de colectare selectivă a deșeurilor, iar Primăria are un rol important în gestionarea acestei activități la nivelul localității. Este cunoscut faptul că de la începutul acțiunii, colectarea selectivă a gunoiului din gospodăriile individuale a produs un adevărat haos si multi cetățeni au rămas cu gunoiul neridicat. În mare parte, vina aparține autorităților care aveau obligația să informeze din timp cetățenii, dar au făcut acest lucru insuficient spre deloc.

Obligativitatea selectării deșeurilor la sursă i-a pus în dificultate pe foarte mulți cetățeni, iar lipsa pubelelor din gospodării a generat și mai multa nemulțumire în randul roșiorenilor care locuiesc la case.

T.C.

 

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite