Connect with us

Administratie

Primăria Alexandria decalează programul de lucru al salariaților

Published

on

Începând cu data de 09.11.2020 se decalează programul de lucru pentru salariații din cadrul Primăriei Municipiului Alexandria, Direcției de Evidență a Persoanelor și Direcției de Asistență Socială Alexandria, astfel:
–  jumătate din salariați vor avea programul de lucru de luni până joi în intervalul orar 08:00 – 16:30 și vineri în intervalul orar 08:00 – 14:00;
– a doua jumătate din salariați vor avea programul de lucru de luni până joi în intervalul orar 10:00 – 18:30 și vineri în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Acest program își va înceta aplicabilitatea în termen de 30 de zile de la data punerii în aplicare.

Administratie

Circ provocat în primăria Gălăteni de finul fostului primar

Published

on

Vineri 5 aprilie, Matei Ionel Ninel Savu, finul fostului primar George Cernea, s-a prezentat la primăria comunei Gălăteni cu o cerere, prin care solicita o adeverință pentru fratele acestuia, dorind să-l ia în spațiu( conform înscrisurilor din adeverință). (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

COMUNICAT DE PRESĂ cu privire la semnarea contractului de achiziție publică de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare termică clădiri rezidențiale multifamiliale, blocuri V4, V5, V6, V7 în municipiul Alexandria”

Published

on

Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria, a semnat contractul de achiziție publică de lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții „Reabilitare termică clădiri rezidențiale multifamiliale, blocuri V4, V5, V6, V7 în municipiul Alexandria”, finanțat prin P.N.R.R., Componenta C5 – Valul Renovării. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite