Connect with us

Actualitate

Prima ninsoare a închis 21 unități de învățământ din Teleorman și gripa încă una

Published

on

Astăzi, Teleormanul a intrat în rândul lumii, daca putem spune așa,  cu 22 unități de învățământ închise. Cum gripa ne-a cam ocolit până acum și doar o singură școala din Alexandria este închisă până luni din cauza absenteismului provocat de boală, în alte 21 unități de învățământ cursurile au fost suspendate parțial din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Prima ninsoare, de câțiva centimetri și doar pe alocuri viscolită a ținut acasă sute de copii din localitățile Piatra, Dracea, Călmățuiu, Suhaia, Turnu Măgurele (Grădinița nr.3), Contești, Viișoara, Lisa, Brânceni, Mârzănești, Zimnicea (Șc. Gimnazială Nr.2, Nr.3, Șc. Miron Radu Paraschivescu, Lic.Teoretic), Videle (Școala nr. 2,  înv. primar), Crevenicu (grădinița), Cervenia, Măgura, Răzmirești, Lița, Lunca și Tătărăștii de Jos. Pentru autoritățile locale a fost mai ușor sa închidă școlile decât sa se mobilizeze și să le asigure copiilor condiții să ajungă la cursuri.

Din situația actualizata, astăzi, la Ministerul Educației, rezultă că în București sunt cele mai multe unități de învățământ închise din cauza gripei, două închise integral și 65 închise parțial. Alte județe din țară unde există școli închise din cauza gripei, dar mult mai puține comparativ cu capitala, sunt Alba, Argeș, Constanța, Cluj, Giurgiu, Ilfov, Olt, Sălaj, Sibiu, Suceava.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite