Connect with us

Actualitate

Prima conferință de presă a candidatului PNL pentru funcția de primar în Roșiori de Vede, Sorin Florin Scarlat

Published

on

PNL Roșiori de Vede și-a prezentat candidatul la funcția de primar, în cadrul unei conferințe de presă la care au fost prezenți, Alexandru Iliescu, președintele PNL Roșiori de Vede, Doru Ciofalcă, vicepreședinte al organizației locale și fostul primar, Ion Nuțu, revenit recent in PNL. Aflat pentru prima data în fața ziariștilor, în postura de candidat, Sorin Scarlat a dezvăluit câteva dintre motivele deciziei sale de a intra în competiția electorală pentru funcția de primar al municipiului Roșiori de Vede.

Nemulțumirea generală instalată după o îndelungată administrație PSD bazată pe falsitate și nepotism, fără o politică clară și coerentă de dezvoltare a orașului, în beneficiul cetățenilor, a fost principalul motiv al candidaturii liberalului, Sorin Scarlat, la funcția de primar.

Orașul are nevoie de dezvoltare, iar rezolvarea problemelor de infrastructură reprezintă elementul cheie pentru atragerea investițiilor care asigură de locuri de muncă și generează venituri, atât în bugetul local, cât și în buzunarele roșiorenilor, susține candidatul liberal, Sorin Scarlat, care promite să prezinte, la momentul potrivit, propunerile sale concrete de redresare a situației economice și sociale în municipiul Roșiori de Vede.

Liberalul, Sorin Scarlat, consideră că este momentul să ofere comunității și concetățenilor săi din experiența acumulată în cei 25 de ani de activitate în mediul privat, două mandate de consilier local și 10 ani de activitate politică,

Sorin Scarlat, candidatul PNL la Primăria Rosiori de Vede, este vicepreședinte al PNL Rosiori de Vede, are 52 de ani, de profesie inginer, absolvent al Institutului Politehnic București, în anul 1993, iar din 1995 activează în mediul privat unde a dezvoltat mai multe afaceri pe care le- a administrat cu succes. Deși este în politică din 2010, nu a ocupat niciodată funcții în sistemul public de stat.

T.C.

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite