Connect with us

Politica

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea partidului.

Published

on

“Astăzi, 2 iulie 2021, am depus candidatura pentru un nou mandat în funcția de președinte al Partidului Național Liberal, filiala Teleorman.
Îmi doresc acest mandat pentru a continua drumul pe care am pornit împreună cu echipa mea, pentru a face istorie în Teleorman.
Alături de președintele Klaus Iohannis, Guvernul României și președintele Partidului Național Liberal, voi continua dezvoltarea judetului nostru.
Avem o echipă puternică, determinată, a cărei viziune va aduce schimbările pe care teleormănenii le așteaptă de prea mult timp.
Voi lupta permanent pentru investițiile de care județul nostru are nevoie, pentru oamenii care sunt parte din acest minunat colț de țară.
În Teleorman, natura ne-a oferit resurse unice, însă cei care ne-au condus până acum au fost interesați doar de propria bunăstare, în timp ce populația trăia din ce în ce mai rău.
Asta este ceea ce vreau să schimb în județul nostru! Liberalismul nu este despre bunăstarea unor grupuri mici, este despre libertate și trai decent, despre dezvoltare și oameni ale căror drepturi sunt respectate.
Noi suntem aici pentru voi!”, a declarat președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite