Connect with us

Actualitate

Președintele CJ Teleorman este supărat că îi dă guvernul niște bani pentru investiții pe care el nu i-a cerut

Published

on

Într-o conferință de presă, președintele PSD Teleorman și al Consiliului județean a criticat dur coaliția aflată la guvernare și ultimele decizii în ceea ce privește PNRR, decontarea transportului elevilor și alte “neghiobii guvernamentale” cum a catalogat Adrian Gâdea modificarile legislative în domeniul transportului public de persoane sau rectificările bugetare și faimoasa Anexă 7.03 la Legea bugetului de stat.

Teleormanul este printre puținele județe care primesc fonduri pentru câteva investiții punctuale considerate inutile de președintele CJ Teleorman. Una dintre aceste investiții finanțate de la bugetul statului cu 4 milioane lei vizează reabilitarea Policlinicii Alexandria, o clădire care se degradează pe zi ce trece și reprezintă un adevărat focar de infecție în stadiul la care a ajuns. În imobilul ce aparține în mare parte Consiliului județean Teleorman mai există și alți proprietari care nu sunt dispuși să contribuie cu cota parte ce le revine pentru reabilitarea spațiilor comune.

În urmă cu niște ani, Consiliul județean a vândut câteva spații medicilor care aveau cabinete individuale în incintă și a rămas făra o bună parte din această proprietate. De atunci nu s-a făcut nici macar o igienizare în cladire pentru că medicii nu vor să contribuie la  cheltuieli și chiar au pretenția să se facă totul pe banii  consiliului județean, mai spune președintele CJ Teleorman. În loc să caute soluții și să rezolve problema, Adrian Gâdea este mai preocupat să afle cine a cerut acești bani de la guvern, pentru că el nu a facut-o, iar din punctul său de vedere există alte obiective în județ care chiar sunt urgente, se pot realiza și au nevoie de finanțare.

Conform Anexei 7.03.  către județul Teleorman au mai fost direcționate fonduri pentru reabilitarea drumurilor comunale din Drăgănești de Vede și construirea a două poduri la Copăceanca și Lunca, investiții despre care președintele PSD, Adrian Gâdea, spune că sunt la fel de inutile.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite