Connect with us

Actualitate

Precizări de la Casa județeană de Pensii Teleorman

Published

on

Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României, Casa Județeană de Pensii Teleorman face următoarele precizări:
Începând cu data de 23 martie 2020, programul de Relații cu publicul se stabilește între orele 8³⁰ – 13⁰⁰ în zilele de luni, miercuri și vineri.
Pentru înregistrarea dosarelor noi de pensii și a cererilor de recalculare, solicitanții se pot adresa la numerele de telefon: 0374 035 603 și 0247/310 540 sau pe adresele de e-mail:
mariana.pavu@cnpp.ro și diana.matei@cnpp.ro , precizând în acest sens următoarele date personale: nume, prenume, codul numeric personal (CNP) și telefonul de contact, urmând a li se comunica în termen util numărul de înregistrare și data la care să se prezinte pentru depunerea documentelor.
De asemenea, se pot transmite prin poștă cu confirmare de primire documente de recalculare pensii cuprinzând cererea completată și semnată precum și documentele doveditoare în original.
Alte solicitări decât cele sus-menționate, se pot transmite prin poștă, urmând ca răspunsurile să fie comunicate tot prin poștă.

Formularele de cereri se găsesc pe site-ul CJP Teleorman www.pensiiteleorman.ro , în secțiunea Formulare Utile.
De asemenea, CJP informează că seria nr. 3 de bilete se anulează, urmând ca persoanele care au ridicat biletele să le depună însoțite de cerere la sediul CJP Teleorman pentru restituirea banilor.
Programul de lucru al instituției se va desfășura în special pentru depunerea și ridicarea ajutoarelor de deces conform programului sus-menționat (luni, miercuri și vineri
Între orele 8³⁰ – 13⁰⁰).
Pentru alte solicitări ( petiții, solicitări de date de informații de interes public, copii decizii de pensie, solicitări modificare de plată) va fi folosită adresa de e-mail secretariat.teleorman@cnpp.ro

CJP Teleorman face apel la pensionari și persoanele asigurate în sistemul public de pensii  și alte persoane interesate la întelegere privind măsurile de restrângere a accesului fizic, cu mențiunea că acestea sunt luate pentru a asigura în bune condiții activitatea de calcul și plată a pensiilor, în perioada următoare.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite