Connect with us

Actualitate

Precizări de la Casa de Pensii Teleorman

Published

on

Documentele de informare cu privire la sumele plătite (taloanele mov) ale beneficiarilor care nu au fost găsiți la domiciliu, au fost avizați și nu au solicitat ridicarea lor se păstrează la sediul unității poștale până în ultima zi lucrătoare a lunii în curs.

Începând cu luna următoare, documentele neridicate vor fi păstrate la sediul Oficiului Județean de Poștă pentru 24 luni de unde pot fi solicitate de către cei interesați.
După expirarea celor 24 de luni, documentele vor fi transmise de la Oficiul Județean de Poștă, către Casa Județeană de Pensii Teleorman.

Menționăm că documentele (taloanele mov) care nu au fost solicitate până la data de 01.03.2021, se regăsesc la sediul Casei Județene de Pensii Teleorman, Ghișeul nr. 2, de unde pot fi ridicate de către titulari ( pe baza buletinului de identitate / cărții de identitate).

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite