Connect with us

Actualitate

Polițiștii teleormăneni vor fi prezenți în zona unităților de învățământ

Published

on

Având în vedere reluarea, în unitățile de învățământ, începând cu data de 08.02.2021, a cursurilor din semestrul al II- lea, al anului de învățământ preuniversitar 2020 – 2021, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au fost luate măsurile necesare de menținere a ordinii publice în zona instituțiilor de învățământ pentru siguranța elevilor și a personalului didactic.

De asemenea, va fi asigurată prezența activă a personalului propriu în zona unităților de învățământ, pe timpul intrării și ieșirii, la și de la cursuri.

Polițiștii rutieri vor desfășura activități de verificare a autovehiculelor destinate efectuării transportului școlar, atât în trafic, cât și în punctele de îmbarcare/debarcare elevi pentru asigurarea respectării normelor sanitare în vigoare, în contextul pandemiei de COVID 19 și a unui nivel optim de siguranță .

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite