Connect with us

Actualitate

PNL va depune moţiune de cenzură

Published

on

 

Timpul coaliţiei păguboase s-a scurs, iar obiectivul fundamental al PNL este acela de a pune capăt cât de curând acestei guvernări toxice care face un rău imens României, potrivit declaraţiei făcute luni, 26 august, de preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă.
Potrivit acestuia, PNL a demarat procedurile de susţinere a moţiunii de cenzură, în parlament, iar negocierile cu grupurile parlamentare, exceptând pe cel de la PSD, sunt în prag să înceapă.
„PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării. Ne dorim, în schimb, ca acest lucru să se petreacă după ce puterea va fi conferită cetăţenilor români care să aibă capacitate a de a alege un parlament legitim, conform voinţei actuale din societatea românească şi care să confere o majoritate guvernamentală legitimă care să poată să realizeze proiectul de ridicare al României pe care îl are preşedintele României şi PNL” , a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban.
Astfel, PNL dă încă o dată dovadă de maturitate politică, asumându-şi public disponibilitatea de a intra la guvernare, dacă se va forma o majoritate parlamentară care să susţină moţiunea de cenzură.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite