Connect with us

Actualitate

PNL Teleorman și-a desemnat candidatul pentru Primăria Alexandria

Published

on

Premieră in Teleorman. Pentru cea mai importantă primărie din județul Teleorman, Alexandria, liberalii au desemnat candidat o femeie. Vera Mitran este singura femeie care a intrat în sondajul intern al PNL alături de alți trei liberali, George Drăghici, Cătălin Dumitrașcu și Adrian Bădulescu, fiecare dintre ei persoane cu notorietate în municipiul Alexandria.

Ce o recomandă pe Vera Mitran pentru funcția de primar al Alexandriei? Dincolo de voință și determinare, experiența și pregătirea profesională sunt atuurile sale pentru o confruntare grea cu un contracandidat puternic, Victor Drăgușin, aproape de neclintit din această funcție, după trei mandate de primar și două de viceprimar al Alexandriei.

Candidatul liberalilor, Vera Mitran este expert contabil și lichidator, iar din decembrie 2019 ocupă funcția de subsecretar de stat al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Implicată în acțiuni de voluntariat pentru copii, cu o intensă activitate publică, economică și politică, Vera Mitran știe care sunt punctele vulnerabile ale comunității, nevoile oamenilor și prioritățile reale ale municipiului reședință de județ și crede că poate să aducă schimbarea de care are nevoie Alexandria.

T.C.

 

 

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

 1. Ilici cu lampasul

  04/03/2020 at 20:41

  Bravo Vera!
  Da-i bataie lui Dragusin, ca e iubitor de comunism( are la breloc secera si ciocanul), are atirnate pe pereti poze cu Lenin, Marx, Engels, Stalin, Ceausescu si Iliescu cel liber-cugetator!Prin noi insine, vom renaste, iar comunistii lui Dragnea vor emigra in Cuba, Veneuela, Coreea de Nord si Rusia!

 2. gigi gigi

  05/03/2020 at 12:24

  Trimite-l pe Dragusin la pensie! Oricum si-a facut suma! Ceea ce este ingrijorator este faptul ca este incuscrit cu asa zisi,,liberali,,! Vezi sa nu te manince ai tai!Cauta pe youtube clipul ca el in primarie, cu ala de il imbia cu telefoane mobile, bijuterii, camere video etc.!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite