Connect with us

Actualitate

PNL deschide ușa.Cine intră,cine iese?

Published

on

În urmă cu câteva zile,Colegiul Director al PNL Teleorman a adoptat o rezoluție denumită “Porți deschise” care “vizează deschiderea partidului pentru oameni dinamici, competenți, profesioniști recunoscuți în domeniile lor”.Adică, PNL Teleorman tocmai a deschis ușile pentru atragerea de noi membri,o inițiativă binevenită după valul de plecări voluntare sau forțate din ultima vreme.
În sfârșit,și-au dat seama și liberalii că au o problemă de cadre după ce s-au concentrat mai mult pe afinități și adversități personale ale unui lider impus care a ales calea cea mai ușoară de a –și consolida poziția.Nu este doar cazul lui Pîrvulescu, majoritatea liderilor formațiunilor politice au preferat să se înconjoare de obedienți,marginalizând oamenii cu viziune și coloană vertebrală.Dar,vine și momentul în care realizezi că ai nevoie de profesioniști și dacă liderul liberal chiar este dispus să treacă peste orgoliul personal și să accepte că opiniile celorlalți sunt cel puțin la fel de importante ca ale lui,se vor întări și rândurile partidului.
Până acum am văzut doar plecări,unele pe ușa din dos și aici mă refer la oportuniștii care au abandonat corabia la primul semn de furtună punâdu-și funcțiile la adăpost ,iar alții pe ușa din față împinși de mânia și mândria unui lider care nu acceptă nesupunerea,deși liberalismul este tocmai despre afirmarea libertății individuale,despre libertatea de gândire,despre dialog și toleranță.
Teodora Ciofalcă

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite