Connect with us

Actualitate

PLUS TELEORMAN SE EXTINDE – O NOUĂ COMUNITATE LOCALĂ

Published

on

Duminică, 18 august, PLUS Teleorman s-a extins prin înființarea unei noi Comunități Locale care acoperă comunele Suhaia, Viișoara, Lisa, respectiv Fântânele.

Astfel, în prezența președintelui PLUS Teleorman, Aurel Fierăscu, cât și a membrilor Biroului Județean PLUS – George Iordăchiță, Secretar, respectiv Sorin Tudosie, responsabil recrutare, adunarea extraordinară a Comunității Locale și-a ales conducerea pentru următorii doi ani. Coordonator al Comunității Locale a fost ales Gheorghe Ionică, care va lucra alături de Biroul Comunității Locale format din Ana Maria Ion, Emilian Lungu, Georgică Lazăr, Bogdan Ciufu.

Dat fiind votul teleormănenilor din 26 mai 2019, PLUS îți asumă rolul de reprezentare a tuturor oamenilor din județ care îți doresc o schimbare profundă, în bine, a județului nostru. Contăm pe toți oamenii de bună credință, care împărtășesc aceleași principii cu noi și îi așteptăm alături, pentru a reda Teleormanul celor de aici.

CP

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite