Connect with us

Actualitate

PLUS premiază performanța Ioanei Rusu, singura elevă de 10 din Teleorman

Published

on

Ioana Rusu, singura elevă din județul Teleorman cu media 10 la evaluarea naționala și admiterea la liceu a primit, astăzi, un premiu și de la PLUS Roșiorii de Vede. Pentru că Ioana este o excepție într-un județ cu rezultate slabe la evaluarea națională din acest an, câtiva membri din conducerea formațiunii politice la nivel local au mers acasă la Ioana pentru a-i oferi o imprimantă multifuncțională, o tabletă grafică și o diploma frumos înrămată care să-i amintească peste ani de aceasta reușită.

Ioana Rusu, fosta elevă a Școlii Alexandru Depărățeanu din Roșiorii de Vede a obținut singura medie de 10 din Teleorman, la evaluarea națională și de admitere care s-a orientat către Colegiul Național Anastasescu, unde a optat pentru profilul matematică – informatică. Ioana are timp și pentru pasiunile ei, desenul, lectura și scrisul, care o ajută să-și exprime gândurile și trairile în scurte povestioare.

Gestul celor de la PLUS Roșiorii de Vede față de Ioana nu este unul  singular. Printre preocupările principale ale formațiunii  recent apărute pe scena politică se află și identificarea elevilor cu performanțe care merită toata atenția, cum este și cazul Ioanei Rusu.

Teodora Ciofalcă

Continue Reading
5 Comments

5 Comments

  1. Bogdan

    06/07/2019 at 09:28

    Frumos gest. Mă bucur să văd că cetățenii din comunitate își apreciază și își respectă semenii. Bravo, PLUS Roșiorii de Vede! Felicitari, Ioana! Împreună construim!

  2. Pingback: Singura eleva din Teleorman cu 10 la admiterea in liceu, premiata de PLUS cu o imprimanta si o tableta - Stiri eZZ

  3. Pingback: Singura eleva din Teleorman cu 10 la admiterea in liceu, premiata de PLUS cu o imprimanta si o tableta – Stiri

  4. Pingback: Educatie,Cultura,Arta,Sport si Religie- RadioMetafora.ro

  5. Pingback: Singura eleva din Teleorman cu 10 la admiterea in liceu, premiata de PLUS cu o imprimanta si o tableta – RO-Stiri.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite