Connect with us

Actualitate

Plata pensiei de urmaș, fără dovada continuării studiilor până la 1 iulie 2020

Published

on

Având în vedere aplicarea prevederilor OUG nr. 55/23.04.2020 privind instituirea unor măsuri de protecție socială în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, Casa județeană de Pensii Teleorman face următoarele precizări:
Pe perioada instituirii stării de urgență, plata pensiei de urmaș se efectuează, fără dovada continuării studiilor într-o formă de invățământ organizată potrivit legii, în situația copiilor urmași dacă se află în continuarea studiilor.
Dovada continuării studiilor se prezintă Casei Județene de Pensii Teleorman în termen de 30 zile de la data încetării stării de urgență.
În consecință, în cazul copiilor beneficiari de pensie de urmaș care împlinesc vârsta de 16 ani în perioada 16.03.2020 – 15.05.2020, în care a fost instituită perioada de urgență, plata pensiei de urmaș se suspendă începând cu data de 1 iulie 2020, daca până la data de 15 iunie 2020, nu prezintă dovada continuării studiilor.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite