Connect with us

Actualitate

Pîrvulescu s-a răzgândit, le dă voie să vorbească și liderilor de la orașe

Published

on

Acum, că tot se apropie alegerile, revine și Pîrvulescu la sentimente mai bune. După ce i-a ținut pe margine, un an și jumătate, pe liderii organizațiilor orășenești și municipale, cu o singură excepție, Mihai Murar, președintele PNL Teleorman s-a răzgândit și îi readuce la “masa bogaților”, în cazul de față BPJ-ul unde se iau deciziile. Chiar dacă unii au doar statut de invitat și nu pot decide meniul , toți au voie să vorbească sau cel puțin așa pretinde liderul liberal Eugen Pîrvulescu atunci când afirmă că “ la noi nu e dictatură ca la PSD”.
Un prim pas spre presupusa reconciliere a fost revenirea lui Alexandru Iliescu , președintele PNL Roșiorii de Vede, în Biroul Politic Județean , ca membru cu drepturi depline, deși înainte a fost vicepreședinte. După această mișcare, Pîrvulescu își mai calcă un pic pe orgoliu și anunță că îl primește și pe Claudiu Crăcea la ședințele BPJ, dar cu statut de invitat, alături de liderii organizațiilor PNL Zimnicea și Videle, că sunt buni și ei în an electoral. Despre Teodor Nițulescu nu am auzit nimic, dar poate îl reactivează și pe el, dacă există un interes.


Odată cu alegerile interne din PNL, Biroul Politic Județean a fost construit după voința și preferințele lui Pîrvulescu, liberali cu vechime în partid, dar incomozi, au fost înlocuiți de ilustri anonimi, dar apropiați ai noului lider ales într-un mod cel puțin discutabil.
Susținătorii lui Pîrvulescu au primit un loc în BPJ, iar primii maziliți au fost contracandidații săi, Claudiu Crăcea și Adrian Savu. Au mai disparut și alții din forul de conducere al PNL Teleorman, unii dați afară ca să facă loc noilor veniți, ca Florică Mara sau Dumitru Goldbah, alții s-au reorientat politic. Cu asemenea mobilitate, îl înțelegem și pe Eugen Pîrvulescu dacă a pierdut șirul venirilor și plecarilor din PNL, de nu mai știe nici componența actualizată a BPJ.

Vă pleacă oamenii din PNL, domnule Pîrvulescu!

Unii au plecat demult pe la alte partide, chiar oameni cu funcții prin instituții, dar au rămas membri PNL, alții sunt aleși locali,chiar primari cu carnet de partid și mutație de flotant la putere, că dacă se apucă Pîrvulescu să faca un pic de curățenie prin baza de date se alege praful.
Mai grav este că încă se pleacă din PNL, dar cum un lider adevărat nu se teme de nimic, nici Eugen Pîrvulescu nu își face griji. Avertizat despre intenția unor liberali cunoscuți de a se alătura lui Ică Calotă la ALDE, președintele PNL Teleorman a avut o reacție de lider neînfricat, “ Ah, ce frică îmi e!” a fost replica lui Eugen Pîrvulescu. Superb,cu asemenea atitudine riscă să rămână cam golaș până la alegerile viitoare. Ce mai contează câți membri numără partidul dacă rămâne cine contează și afacerile merg strună între prieteni, dar despre asta vă spunem mai multe, în curând.
T.C.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite