Connect with us

Actualitate

Peste 400 de sancțiuni aplicate de polițiștii teleormăneni în ultimele trei zile

Published

on

În perioada 2 – 4 octombrie, polițiștii au intervenit la peste 340 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 320 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 160.000 de lei, au reținut 24 de permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

Au fost constatate șapte infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care trei pentru conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, polițiștii din Alexandria și Roșiori de Vede au întocmit două dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, în ambele cauze cercetările fiind continuate sub coordonarea unităților de parchet.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite