Connect with us

Actualitate

Peste 300 de persoane au fost legitimate de polițiști în cadrul activităților desfășurate în ultimele 24 de ore

Published

on

Duminică, 31 ianuarie, sub autoritatea prefectului, peste 80 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în principal, în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de învățământ, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precum și respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor 11 acțiuni punctuale organizate, polițiștii teleormăneni au verificat modul de respectare a prevederilor Legii nr. 55/2020. Au fost verificate 71 de obiective, au fost legitimate peste  300 de persoane, verificate 205 autovehicule și documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuință.
Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor puctuale au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 5.500 de lei, polițiștii reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite