Connect with us

Actualitate

Patru cazuri de gripă în Teleorman și 177 pacienți internați cu infecții respiratorii și pneumonii

Published

on

Numărul persoanelor cu infecții respiratorii creste de la o zi la alta și în județul Teleorman. Din datele furnizate de medicii de familie și unitățile spitalicești, până acum au fost internați 83 de pacienți cu infecții respitatorii, cei mai multi fiind copii cu vârste între 2-4 ani și 5-14 ani. În alte aproape 1900 de cazuri pacienții sunt tratați la domiciliu.

În cazul pneumoniilor, din cele 291 de cazuri depistate, 94 de pacienți au fost internați, iar  cei mai multi sunt copii din aceleași categorii de vârstă.

În urma consultațiilor, medicii de familie au depistat 4 cazuri de gripă la copii, dar aceștia nu au fost internați.

Direcția de Sănătate Publica Teleorman informează că până la data de 02.02.2020 au fost vaccinate antigripal 36547 persoane din grupele la risc, cu vaccin distribuit de Ministerul Sănătații.

DSP Teleorman  monitorizează  zilnic absenteismul cauzat de infecții respiratorii și cazurile de gripă în  unitățile de învățământ din județ. Ca urmare a absenteismului  crescut (peste 20%)  timp de 3 zile succesiv la ȘCOALA  “MIHAI EMINESCU“ din Alexandria, Direcția de Sănătate Publică  a propus unității de învățământ suspendarea  cursurilor până luni – 10.02.2020.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite