Connect with us

Politica

Organizația PSD Teleorman a depus astăzi la Biroul Electoral Județean Teleorman listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senat.

Published

on

Comunicat de presă

Partidul Social Democrat a depus astăzi listele cu candidații pentru Camera Deputaților și Senat, oameni recunoscuți pentru profesionalismul cu care își desfăsoară activitatea, cu experiență în administrația publică, o echipă nouă, echilibrată și competentă, o echipă care va lupta pentru Teleorman și pentru România.
PSD propune pentru Parlamentul României oameni valoroși, profesioniști, capabili să guverneze în folosul românilor, cu un program de guvernare pentru perioada 2021 – 2024 ce poziționează România și pe români pe primul loc în toate acțiunile întreprinse.
CAMERA DEPUTAȚILOR:
1. Piper – Savu Florin – profesor;
2. Stancu Paul – inginer;
3. Panagoreț Ioana – conferențiar universitar doctor;
4. Borș George Mădălin – inginer;
5. Ciubăr Ionuț – doctor;
6. Chiran Florin Valentin – inginer;
7. Arărău Ionela – economist.
SENAT:
1. Cristescu Ionel Dănuț – inginer;
2. Dumitrescu Mircea – inginer;
3. Vișan Iuliana Valentina – economist;
4. Dincă Ionel – inginer.

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite