Connect with us

Politica

Organizația PNL Roșiorii de Vede, a realizat un mare fâs la alegeri

Published

on

Alegerile s-au încheiat și vitejii se victimizează. Prea noua președintă a organizației PNL Roșiori de Vede, a obținut un scor rușinos. 9,15%, adică 806 voturi într-un oraș în care PNL a reprezentat dintotdeauna o forță, denotă că la cârmă este o persoană iresponsabilă. La alegerile din 2020, aceeași organizație, a obținut un scor de 16% cu 1300 de voturi, tot cu un candidat slab pentru fotoliul de primar. Dorindu-și cu ardoare să fie șefă de partid, Adelina Sfăt a călcat pe cadavre ca să își poată satisface dorința. Ajutorul primit de la județ a fost oarecum legitim, avându-se în vedere că președintele Daniel Constantin a cunoscut atunci când a preluat șefia partidului doar două persoane. Parlamentarii Pârvulescu și Barbu. În rest, pe toți ceilalți i-a asimilat din mers, unii aducându-se pe alții, în vederea intereselor comune.
Pentru Roșiorii de Vede și-a asumat victoria Adelina Sfăt, o abonată a partidului la diferite posturi , actualmente angajată a filialei teleormănene. Startul l-a avut foarte bun. A procedat la eliminarea din echipă a unor PNL iști vechi, umilindu-i cu atitudinea de piesă importantă. Ulterior, ceilalți care mai rămăseseră de dragul vremurilor trecute, au hotărât să se retragă și ei, lăsând președinta pe piedestalul ei să își facă numărul promis. Noua echipă constituită la organizația PNL Rosiori de Vede a demonstrat că sunt oameni de 9. Exact cât scorul pe care l-au obținut la alegerile tocmai încheiate. Pe locul 4 din 4. Ceea ce nu știe președintele Daniel Constantin este că de fapt, Adelina Sfăt & company au determinat cetățenii care de obicei votau PNL, de data aceasta să voteze Alianța Dreapta Unită( USR, PMP, Forța Dreptei). Prin acțiuni, prin atitudine și nu în ultimul rând prin candidatul cu care au ieșit pentru fotoliul de primar. Toate adunate au produs un efect de scor rușinos. Aproape 2 consilieri locali. Candidatul la primărie, fiind primul pe listă și prea implicata Adelina Sfăt, cu noroc la redistribuire. Așa se întâmplă cănd totul se face la sfatul și influența unor persoane aciuiate pentru diverse interese personale. Pe Adelina Sfăt nu o recomanda nimic pentru asemenea atribuție, însă a fost susținută de către persoane importante din deasemenea, noua echipă a filialei județene, care nu își asumă nimic acum, acțiuni care au condus la atare rușine. În asemenea ,, victorii,, președintele organizației Rosiorii de Vede ar trebui invitat să își prezinte demisia de onoare.

Administratie

Adevărul iese la suprafață în Năsturelu

Published

on

Primarul din Năsturelu ,Dănuț-Florin Cristea se confruntă la nivel de comună cu o problemă. (mai mult…)

Continue Reading

Administratie

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman alături de echipa sa, și-au depus candidaturile

Published

on

Vineri, 26 aprilie, , Adrian- Ionuț Gâdea și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, susținut de colegii din echipa PSD Teleorman. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

,Rog cetățenii Teleormanului să aibă totală încredere în mine,,- Marin Țole, candidat PNL președinte Consiliu Județean

Published

on

Astăzi, 29 aprilie, și-a depus candidatura la președinția Consiliului Județean Teleorman, Marin Țole, alături de echipa sa de candidați pe lista consilierilor județeni. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite