Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Omul de afaceri Marian Popa renunță la PMP pentru PNL

Published

on

Marian Popa, unul dintre fermierii de succes ai Teleormanului, fost candidat din partea PMP în Senat, la alegerile parlamentare din 2016 a schimbat culoarea politică, nu și orientarea, alegând tot un partid de dreapta. După mai multe discuții cu conducerea PNL Teleorman, care au durat cam trei luni, dupa afirmațiile liderului liberal Eugen Pîrvulescu, Marian Popa s-a decis să se înscrie în PNL.

Venirea în PNL a lui Marian Popa a fost anunțată  în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc, vineri, la sediul PNL Teleorman. Proaspătul liberal a spus că s-a alăturat acestei formațiuni politice din convingerea că poate să facă mai mult în politica decât a făcut până acum ca membru PDL și PMP.

Marian Popa este de profesie inginer agronom și conduce propria afacere în domeniul agricol de aproape 20 de ani, a realizat o fermă după modelul american în care a investit peste 7 milioane de euro, in toți acesti ani, motiv pentru care se consideră împlinit din punct de vedere profesional.

În aceeași conferință de presă, Eugen Pîrvulescu a anunțat că PNL Teleorman va avea candidat la europarlamentare, iar acesta este Daniel Grosu, primarul comunei Plosca, aflat la al doilea mandat în fruntea administrației locale. Deși primarul, Daniel Grosu, nu se află pe un loc eligibil, liberalii se mândresc că Teleormanul are un candidat la alegerile europarlamentare.

Advertisement
Publicitate Electorala

Teodora Ciofalcă

 

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite