Actualitate

Omul de afaceri Marian Popa renunță la PMP pentru PNL

Published

on

Marian Popa, unul dintre fermierii de succes ai Teleormanului, fost candidat din partea PMP în Senat, la alegerile parlamentare din 2016 a schimbat culoarea politică, nu și orientarea, alegând tot un partid de dreapta. După mai multe discuții cu conducerea PNL Teleorman, care au durat cam trei luni, dupa afirmațiile liderului liberal Eugen Pîrvulescu, Marian Popa s-a decis să se înscrie în PNL.

Venirea în PNL a lui Marian Popa a fost anunțată  în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc, vineri, la sediul PNL Teleorman. Proaspătul liberal a spus că s-a alăturat acestei formațiuni politice din convingerea că poate să facă mai mult în politica decât a făcut până acum ca membru PDL și PMP.

Marian Popa este de profesie inginer agronom și conduce propria afacere în domeniul agricol de aproape 20 de ani, a realizat o fermă după modelul american în care a investit peste 7 milioane de euro, in toți acesti ani, motiv pentru care se consideră împlinit din punct de vedere profesional.

În aceeași conferință de presă, Eugen Pîrvulescu a anunțat că PNL Teleorman va avea candidat la europarlamentare, iar acesta este Daniel Grosu, primarul comunei Plosca, aflat la al doilea mandat în fruntea administrației locale. Deși primarul, Daniel Grosu, nu se află pe un loc eligibil, liberalii se mândresc că Teleormanul are un candidat la alegerile europarlamentare.

Advertisement
Publicitate Electorala

Teodora Ciofalcă

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version