Actualitate

O nouă idilă politică, în varianta struțo-cămilă- declarație de presă Eugen Pîrvulescu, senator PNL

Published

on

Încă o dată Tăriceanu dă dovadă de lipsă de bărbăție și duplicitare, anunțând, miercuri, că a hotărât cu Ponta ca ALDE și Pro România să formeze o alianță politică.
În loc să țină drumul drept, Tăriceanu care susține sus și tare că e liberal sadea, o ține tot spre stânga, simțind că șareta PSD-ALDE troncăne și bocăne din toate încheieturile, vrea să schimbe atelajul, punând geana pe procentele refugiaților din PSD, de la Pro România. La un asemenea lider, așa caracter, căci printr-o asemenea înțelegere nu face altceva decât să saboteze coaliția cu PSD, ceea ce, de fapt, își dorește cu ardoare și Ponta.
Iată de ce Victor Ponta nu a avut nicio reținere să declare că împreună cu Tăriceanu au pus la cale mazilirea PSD-ului, prin încropirea unei alianțe politice care să aibă și grupuri parlamentare comune, sub pretextul de a forma o a treia forță politică parlamentară , după PSD şi PNL, deși nici împreună nu ajung la procentele USR, și cu atât mai mult să se apropie de PNL.
Un joc murdar, duplicitar și sabotor față de PSD, pe care ALDE și Pro România îl fac pentru a nu pierde firimiturile electorale, ceea ce arată cât de mare este disperarea acestora, ceea ce electoratul nu va mai înghiți și va sancționa că atare la vot.
În plus, această înțelegere meschină arată destul de clar că ALDE își pregătește ieșirea șmecherească de la guvernare, în ac astă toamnă, pentru a nu-și asuma proastă guvernare, după ce s-a înfructat din ciolanul Puterii.
De cealaltă parte, partidul ex-premierilor eșuați și ejectați de PSD, și-anume Pro România, dacă tot a dat dovadă că e incapabil să-și formeze organizații locale, furând membri tocmai de la ALDE, își va muta cuibul în cele formate de ALDE, dar care nici acum nu a fost în stare să aibă organizații locale peste tot. În Teleorman nici cu ajutorul PSD nu a reușit să acopere tot județul.
Faptul că Pro România uzează de zicala cu barza chioară căruia altcineva îi face cuibul, nu este de mirare, câtă vreme oportunismul la ei este în floare. Prin urmare, cine se aseamănă, se adună, iar la final tot cu minus va da.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version