Connect with us

Actualitate

O echipă de medici italieni a acordat consultații gratuite cardiacilor din Roșiorii de Vede, Dobrotești și Merișani

Published

on

Timp de trei zile, o echipă formată din medici italieni și asistente de naționalitate română care lucrează la Milano au oferit consultații gratuite și examinari ecocardiografice cardiace pacienților din Roșiorii de Vede,Dobrotești și Merișani.
Echipa medicală a avut un program intens de consultații timp de două zile la Roșiorii de Vede și o zi în comuna Dobrotești unde a examinat și pacienți din Merișani.
Pentru aceste examinări ecocardiografice medicii au folosit eco dopplere VIVID,de producție italiană, tehnologie care permite o examinare complexă pentru stabilirea unui diagnostic precis în afecțiunile cardiologice.
Consultațilile s-au efectuat în ordinea listei pe care pacienții s-au înscris,iar fiecare dintre aceștia a completat un formular cu datele personale.Procedura nu permite examinarea a mai mult de 40-45 de pacienți pe zi,dar este un început promițător,mai ales că acum exista și aici,în Teleorman, astfel de echipamente pentru investigații specifice cardiologiei,tehnologie donată de italieni medicilor de la Spitalul Caritas.
Teodora Ciofalcă

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite