Connect with us

Actualitate

Noul director al Cancelariei prefectului județului Teleorman vine de la Administrația Prezidențială

Published

on

În câteva zile va fi numit noul director al Cancelariei prefectului județului Teleorman. Informația a fost confirmată  de prefectul Liviu Dumitrașcu și de cea care va ocupa această funcție. Prefectul județului Teleorman va numi la conducerea cancelariei o roșioreancă de la Administrația Prezidențială. Este vorba despre Adelina Sfăt, o tânară liberală care în august 2015 a renunțat la funcția aleasă de consilier local în Roșiorii de Vede pentru cea de consilier la Cotroceni.

Înainte de a ocupa o funcție în cea mai importantă instituție a statului, Adelina Sfăt a avut o activitate politică intensă în rândurile liberalilor din Teleorman, a fost președinte al  TNL Teleorman, vicepreședinte al organizației PNL Roșiorii de Vede și consilier la Biroul parlamentar PNL.

Aducerea unei persoane de la București pentru o funcție publică în Teleorman a stârnit rumoare printre liberalii din județ care așteptau și ei să fie promovați, dar cei care o cunosc pe Adelina Sfăt știu că această numire va face diferența în Prefectura Teleorman la capitolul comunicare și relații publice datorită pregătirii profesionale și a experienței sale.

Teodora Ciofalcă

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite