Actualitate

Noul director al Cancelariei prefectului județului Teleorman vine de la Administrația Prezidențială

Published

on

În câteva zile va fi numit noul director al Cancelariei prefectului județului Teleorman. Informația a fost confirmată  de prefectul Liviu Dumitrașcu și de cea care va ocupa această funcție. Prefectul județului Teleorman va numi la conducerea cancelariei o roșioreancă de la Administrația Prezidențială. Este vorba despre Adelina Sfăt, o tânară liberală care în august 2015 a renunțat la funcția aleasă de consilier local în Roșiorii de Vede pentru cea de consilier la Cotroceni.

Înainte de a ocupa o funcție în cea mai importantă instituție a statului, Adelina Sfăt a avut o activitate politică intensă în rândurile liberalilor din Teleorman, a fost președinte al  TNL Teleorman, vicepreședinte al organizației PNL Roșiorii de Vede și consilier la Biroul parlamentar PNL.

Aducerea unei persoane de la București pentru o funcție publică în Teleorman a stârnit rumoare printre liberalii din județ care așteptau și ei să fie promovați, dar cei care o cunosc pe Adelina Sfăt știu că această numire va face diferența în Prefectura Teleorman la capitolul comunicare și relații publice datorită pregătirii profesionale și a experienței sale.

Teodora Ciofalcă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version