Connect with us

Actualitate

Noul director al Cancelariei prefectului județului Teleorman vine de la Administrația Prezidențială

Published

on

În câteva zile va fi numit noul director al Cancelariei prefectului județului Teleorman. Informația a fost confirmată  de prefectul Liviu Dumitrașcu și de cea care va ocupa această funcție. Prefectul județului Teleorman va numi la conducerea cancelariei o roșioreancă de la Administrația Prezidențială. Este vorba despre Adelina Sfăt, o tânară liberală care în august 2015 a renunțat la funcția aleasă de consilier local în Roșiorii de Vede pentru cea de consilier la Cotroceni.

Înainte de a ocupa o funcție în cea mai importantă instituție a statului, Adelina Sfăt a avut o activitate politică intensă în rândurile liberalilor din Teleorman, a fost președinte al  TNL Teleorman, vicepreședinte al organizației PNL Roșiorii de Vede și consilier la Biroul parlamentar PNL.

Aducerea unei persoane de la București pentru o funcție publică în Teleorman a stârnit rumoare printre liberalii din județ care așteptau și ei să fie promovați, dar cei care o cunosc pe Adelina Sfăt știu că această numire va face diferența în Prefectura Teleorman la capitolul comunicare și relații publice datorită pregătirii profesionale și a experienței sale.

Teodora Ciofalcă

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite