Connect with us

Actualitate

Nicușor Grigore, liderul sindicatului de la Rulmentul începe o nouă luptă pentru drepturile foștilor si actualilor salariați

Published

on

După ce a câștigat, in instanță,  drepturile a peste 500 de salariați de la Koyo, liderul sindical, Nicușor Grigore a început demersurile pentru recunoșterea drepturilor celor care au lucrat în grupele I și II de muncă. Este vorba de alte câteva sute de oameni, pensionari și salariați care nu au beneficiat de drepturile ce le revin pentru munca prestată în condiții speciale cum este sporul suplimentar de vechime în munca stabilit prin lege, deloc de neglijat la stabilirea drepturilor de pensie.

Sunt încă o mulțime de pensionari care au lucrat la Koyo și cărora nu le-a fost recunoscută activitatea prestată în condiții speciale de muncă, iar demersul lui Nicușor Grigore vizează și această categorie care pot beneficia de punctaje mai mari la stabilirea pensiei.

Cu mai puțin de o lună în urmă, printr-un demers similar al sindicatului în instanță, le-a fost recunoscută activitatea în grupele I și II de muncă la peste 500 de salariați de la Koyo, cu toate drepturile ce le revin. Această victorie uriașă le-a dat speranțe și celor care nu au fost parte în acest dosar dar au lucrat în aceleași condiții, iar pentru ei, liderul sindical, Nicușor Grigore deschide un nou proces.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite