Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Nici un teleormănean pe podium la “Turul Ciclist” al județului

Published

on

Consiliul Județean Teleorman a organizat în premieră Turul Ciclist al județului Teleorman, competiție care se înscrie în programul evenimentelor organizate cu prilejul primei ediții a „Zilei Județului Teleorman”. Manifestarea sportivă a constat în două etape care s-au desfășurat în două zile consecutive, în data de 11 și 12 mai, când a avut loc și festivitatea de premiere a câștigătorilor acestei ediții.

Evenimentele înscrise în programul manifestărilor s-au aflat sub auspiciile primei atestări documentare cunoscute privind existența, sub această denumire, a județului Teleorman, datând din 14 mai 1441.

Festivitatea de premiere a cicliștilor care s-au clasat pe primele locuri în cadrul întrecerii de tip Open „Turul Ciclist al județului Teleorman” a avut loc pe platoul din fața Consiliului Județean Teleorman. Câștigătorii primei ediții a “Turului Ciclist al județului Teleorman” sunt:
Etapa I
locul I – Bidilici Cosmin, București;
locul al II-lea – Pleșea Valentin, Ploiești, județul Prahova;
locul al III-lea – Andrei Ionuț, Albești, județul Prahova;
Etapa a II-a
locul I – Frunzeanu Marian, Ploiești, județul Prahova;
locul al II-lea Barbu Leonard București;
locul al III-lea – Marcu Adi, Zărnești, județul Brașov;
Premiul special pentru participare feminină – Găgeanu Ana-Maria, București, clubul Steaua.

„Pentru mine este o zi specială în care un proiect de suflet a prins viață și a avut un succes extraordinar. Prin ambiția și seriozitatea organizatorilor s-a desfășurat prima ediție a Turului Ciclist al județului Teleorman. Competiția a avut loc în două etape, aliniind la start sportivi bine antrenați în cadrul unor cluburi, care au participat la confruntări sportive de renume. Este un eveniment important, nu numai pentru teleormăneni, ci și pentru ciclismul românesc și pentru sportul românesc în ansamblul lui” a spus  președintele Consiliului Județean Teleorman, Dănuț Cristescu, care a oferit sportivilor, în cadrul galei de premiere, trofee, medalii, diplome de participare și alte premii.

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite