Connect with us

Actualitate

Motivele absenței consilierilor județeni liberali de la ședința de constituire a CJ Teleorman- comunicat de presă

Published

on

Filiala Teleorman a Partidului Național Liberal face cunoscut faptul că din motive obiective, consilierii județeni ai PNL Teleorman nu au participat la ceremonia de depunere a jurământului, stabilită la data de 28 octombrie.

Cu îngrijorare constatăm faptul că pentru organizarea ședinței de constituire a noului Consiliu județean, nu sunt îndeplinite condițiile de siguranță, în contextul actual generat de pandemie, fiind convocați în aceeași sală, la aceeași oră, toți cei 29 de consilieri județeni validați, deși numărul maxim de persoane care pot participa la adunări în spații închise este de 20 de persoane, conform HG nr. 856/ 2020.

Mai mult decât atât, în convocator nu s-a precizat și care este procedura de depunere a jurământului pentru persoanele aflate, deja, în izolare sau în carantină, situație în care se află doi consilieri județeni din grupul PNL.

Considerăm că în calitatea pe care o au aleșii județeni, aceștia trebuie să dea un exemplu de responsabilitate și de respectare întru-totul a normelor în vigoare, la ceremonia de depunere a jurământului.

Drept pentru care solicităm ca, împreună cu Instituția Prefectului Teleorman, să fie stabilite procedurile legale, pentru depunerea jurământului și a celei de vot, în condiții optime de siguranță, pentru următoarea convocare a ședinței de constituire a Consiliului Județean.

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite