Connect with us

Actualitate

Mihaela Burghiu revine în funcția de director la Oficiul județean de Poștă Teleorman

Published

on

Se spune că Mihaela Burghiu a condus cu mână de fier Oficiul județean de Poștă Teleorman, iar acum revine în această functie, la propunerea PNL. Până la a doua numire a sa la conducerea Poștei Teleorman, Mihaela Burghiu a fost consilier în cadrul instituției.

Consilier județean în mandatul anterior, Mihaela Burghiu este unul dintre cei mai activi membri ai organizației PNL Turnu Măgurele, unde liberalii conduși de Claudiu Crăcea  au obținut un rezultat foarte bun la alegerile prezidențiale din luna noiembrie.

Din 2015 și până acum,  Oficiul județean de Poștă Teleorman a fost condus de Aurelia Iove.

T.C.

 

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite