Connect with us

Actualitate

Microbuze școlare noi pentru elevii din centrele de educație incluzivă din Alexandria și Roșiori de Vede

Published

on

Comunicat de presă

Consiliul Județean Teleorman a achiziționat două microbuze școlare pentru elevii din centrele de educație incluzivă din municipiile Alexandria și Roșiorii de Vede. Banii pentru noile achiziții  provin de la bugetul  Consiliul Județean Teleorman.

Astăzi, președintele CJ Teleorman, Dănuț Cristescu și vicepreședintele, Florin Piper-Savu, s-au asigurat că noul microbuz școlar a ajuns în cele mai bune condiții și poate fi folosit pentru elevii care vor beneficia, din această toamnă, de transport școlar către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria.

Noile microbuze școlare au o capacitate de 19+1 locuri, care au ajuns la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roșiorii de Vede, vin în ajutorul copiilor care vor merge la școală în condiții de siguranță și confort, evitându-se astfel abandonul școlar.

Stadiul lucrărilor pentru pregătirea începerii noului an școlar sunt aproape finalizate, se fac ultimele pregătiri și finisaje, după ce toate spațiile au fost igienizate și rearanjate corespunzător ultimele încăperi din incintă.

Peste câteva zile, chiar în pragul noului an școlar, cele două unități de învățământ își vor primi copiii în condiții sanitare optime, fiind transportați la școală cu noile microbuze achiziționate de Consiliul Județean Teleorman.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite