Connect with us

Actualitate

“Metoda accidentul” continuă să facă victime

Published

on

În ultima vreme, mai multe persoane din zona Roșiorii de Vede au fost înșelate prin diferite metode de operare, cea mai cunoscută, dar care continuă să facă victime, fiind “metoda accidentul”.

Pentru a preveni victimizarea cetățenilor, Poliția Roșiorii de Vede recomandă ca în cazul în care persoane necunoscute, folosindu-se de calități oficiale sau mincinoase le cer sume de bani, în mod direct sau telefonic, să nu dea curs acestor solicitări.

Dacă primesc apeluri de la persoane care pretind că o rudă a fost implicată într-un accident și solicită sume de bani pentru a-I ajuta, polițiștii recomandă să se verifice informația, să nu ofere bani și să nu depună sume de bani în conturi bancare indicate de către persoane necunoscute.

În cazul în care cetățenii  oferă bunuri spre vânzare, să supravegheze cu atenție cumpărătorii și să nu pemită accesul persoanelor străine în locuință pentru a nu crea posibilitatea sustragerii de bunuri.

Dacă sunt abordați în aceste moduri, polițiștii recomandă cetățenilor din Roșiorii de Vede și din localitățile limitrofe să anunțe Poliția municipiului la numerele de telefon 0247.466.303 sau 0247.466.304 și numai în cazuri de urgență  sa apeleze 112 pentru a se putea interveni cu operativitate în cazul săvârșirii unor infracțiuni.

Teodora Ciofalcă

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite