Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

MESAJ DE FLORII

Published

on

În sfânta duminică dinaintea Paștelui creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, zi în care ne amintim de intrarea triumfală a lui Iisus în Ierusalim și începutul Săptămânii Patimilor. Este o perioadă cu puternică încărcătură spirituală, care ne amintește că Mântuitorul a refuzat puterea care îi era oferită de mulțime și a primit aclamațiile cu smerenie, oferindu-ne tuturor un model de iubire și ascultare față de Dumnezeu, de credință și curaj în lupta spirituală cu păcatul și neputințele omenești.
În același timp, este ziua pe care creștinii o consacră bucuriei de a fi împreună. Cu acest prilej, îi felicit pe toți teleormănenii care poartă nume de flori, urându-le multă sănătate și împliniri frumoase!
Aceleași gânduri sincere și căldură sufletească tuturor românilor, creștinilor catolici, evanghelici sau protestanți care vor sărbători Paștele înainte cu o săptămână, alături de tradiționalele urări creștine!

PREȘEDINTELE CONSILIULUI JUDEȚEAN TELEORMAN,
Ionel Dănuț Cristescu

Continue Reading
Advertisement Publicitate Electorala
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite