Connect with us
Publicitate Electorala

Actualitate

Mesaj adresat teleormănenilor cu prilejul Zilei Veteranilor de Război din România

Published

on

Ziua Veteranilor de război, devenită tradiție militară, pe care o cinstim pe 29 aprilie, ne oferă fericitul prilej de a-i omagia pe cei care au apărat cu propria viață valorile noastre naționale, prestigiul, integritatea și independența României. Cinstim astăzi dragostea de țară, jertfa și sacrificiul celor care au cunoscut violențele și brutalitatea celor mai distructive încleștări militare din istoria omenirii.

Avem responsabilitatea acum, la rândul nostru, să acționăm împreună cu toată responsabilitatea, energia și înțelepciunea pentru apărarea intereselor naționale ale României. Din nou, în această perioadă, eforturile Armatei României sunt cele care ne-au arătat că limitele pot fi depășite prin solidaritate, perseverență și spirit de învingător.  Toate aceste valori neprețuite ni le-au transmis veteranii de război ai României.

Dragi veterani de război, vă cinstim pentru curajul și spiritul de sacrificiu de care ați dat dovadă în timpul războiului, în anii grei de transformări care au urmat, pentru faptul că ați trecut cu demnitate peste provocările și greutățile vieții!

Mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut în serviciul patriei! Vă aduc un cald omagiu, alături de cele mai sincere felicitări și urări de viață lungă și sănătate!

La mulți ani! Hristos a Înviat! »

Advertisement
Publicitate Electorala

 

Presedinte CJ Teleorman 

Ionel Dănuț Cristescu

 

Advertisement
Publicitate Electorala

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite