Connect with us

Actualitate

Măsuri de ordine în sistem integrat pentru carantinarea comunei Drăghiceni

Published

on

Astăzi. începand cu ora 08:00, a fost instituită carantina zonală în comuna Drăghiceni, pentru 14 zile, perioadă în care jandarmii și polițiștii olteni sunt mobilizați în misiuni specifice de ordine publică și de verificare a măsurilor dispuse.

Jandarmeriei Olt îi revine misiunea de asigurare a ordinii publice și verificarea respectării măsurilor obligatorii instituite de autorități în vederea prevenirii și limitării răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Pentru aceasta, au fost mobilizate efective de jandarmi, care, alături de polițiști, au misiunea de a realiza filtre la intrarea și ieșirea din zona carantinată, de a constitui patrule auto și pedestre în vederea menținerii unui climat de ordine publică și de a preveni orice incident.

Este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile județene, comunale și forestiere.
De asemenea, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Se recomandă cetățenilor comunei, precum și celor care tranzitează zona carantinată:
– Să păstreze distanțarea fizică;
– Să limiteze la maxim deplasările în/din localitate
– Să poarte masca de protecție;
– Să nu se expună la riscuri ce le pot pune viața în pericol.

Se permite tranzitarea localității carantinate de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acesteia, fiind interzisă oprirea în localitate, accesul persoanelor și vehiculelor în/din localitate se face numai prin filtrele instituite de către forțele de ordine.

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite