Connect with us

Actualitate

Măsuri de ordine în sistem integrat pentru carantinarea comunei Drăghiceni

Published

on

Astăzi. începand cu ora 08:00, a fost instituită carantina zonală în comuna Drăghiceni, pentru 14 zile, perioadă în care jandarmii și polițiștii olteni sunt mobilizați în misiuni specifice de ordine publică și de verificare a măsurilor dispuse.

Jandarmeriei Olt îi revine misiunea de asigurare a ordinii publice și verificarea respectării măsurilor obligatorii instituite de autorități în vederea prevenirii și limitării răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Pentru aceasta, au fost mobilizate efective de jandarmi, care, alături de polițiști, au misiunea de a realiza filtre la intrarea și ieșirea din zona carantinată, de a constitui patrule auto și pedestre în vederea menținerii unui climat de ordine publică și de a preveni orice incident.

Este strict interzisă intrarea/ieșirea în/din zona carantinată prin alte zone și căi de acces decât cele deschise circulației publice de pe drumurile județene, comunale și forestiere.
De asemenea, circulația și staționarea în spații publice a persoanelor sunt interzise, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Se recomandă cetățenilor comunei, precum și celor care tranzitează zona carantinată:
– Să păstreze distanțarea fizică;
– Să limiteze la maxim deplasările în/din localitate
– Să poarte masca de protecție;
– Să nu se expună la riscuri ce le pot pune viața în pericol.

Se permite tranzitarea localității carantinate de către persoanele care nu au domiciliul pe raza acesteia, fiind interzisă oprirea în localitate, accesul persoanelor și vehiculelor în/din localitate se face numai prin filtrele instituite de către forțele de ordine.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite