Connect with us

Actualitate

Mai mult de jumătate dintre beneficiarii recalculării pensiilor își vor primi diferențele bănești în această lună

Published

on

În perioada 22 martie 2019 – 29 martie 2019, la Casa județeană de Pensii Teleorman au fost recalculate un număr de 815 dosare de pensii pentru care s-au emis decizii și au fost expediate prin poștă beneficiarilor.

Din acest număr de 815 dosare de pensii, 474 dosare au fost comunicate la plată, urmând ca diferențele bănești calculate începând cu data de 01 octombrie 2018, să fie achitate prin poștă după data de 9 aprilie 2019.

Cele 474 de persoane beneficiare de recalcularea drepturilor de pensie au modalitatea de plată prin mandat poștal. Pentru cei 341 beneficiari care își primesc pensia în cont curent, diferențele bănești rezultate în urma recalculării vor fi acordate în luna mai 2019 odată cu drepturile de pensie.

Pentru persoanele care nu au primit decizii de pensii recalculate vor fi găsite soluții de lucru în perioada imediat următoare în funcție de problemele din dosar ( recalculări în perioada 01.01.2016 – 01.10.2018, revizuiri, modificări de drepturi), deoarece acestea nu au putut fi prelucrate informatic.

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite