Connect with us

Actualitate

Lucrările de extindere a suprafeței carosabile de pe DE 70 avansează

Published

on

Extinderea suprafetei carosabile a DE 70, pe tronsonul Alexandria București este nu numai o investiție necesara, dar și una dintre promisiunile onorate ale secretarului general adjunct al guvernului, Cristi Barbu, față de teleormăneni.

“Extinderea Drumului European 70 a intrat în linie dreaptă. Astăzi s-a turnat primul strat de asfalt pe tronsonul care va fi lărgit. Chiar dacă au existat oameni care nu au crezut că investiția va fi dusă la bun sfârșit, vă garantez că îmi voi respecta promisiunea și în cel mai scurt timp vom circula pe un drum mai sigur și în condiții mai bune. Premierul Ludovic Orban este alături de noi și ne sprijină în toate demersurile legate de atragerea de fonduri către județul nostru” spune Cristi Barbu, care s-a ocupat personal de realizarea acestui proiect, de la asigurarea finantarii si pana la respectarea termenelor de executia lucrarilor.

Ce se întâmplă acum pe DE 70 este încă o dovadă că pentru Cristi Barbu “Dezvoltam Teleormanul” nu este doar un slogan de campanie electorala.

T.C.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite