Connect with us

Actualitate

Lucrările de extindere a suprafeței carosabile de pe DE 70 avansează

Published

on

Extinderea suprafetei carosabile a DE 70, pe tronsonul Alexandria București este nu numai o investiție necesara, dar și una dintre promisiunile onorate ale secretarului general adjunct al guvernului, Cristi Barbu, față de teleormăneni.

“Extinderea Drumului European 70 a intrat în linie dreaptă. Astăzi s-a turnat primul strat de asfalt pe tronsonul care va fi lărgit. Chiar dacă au existat oameni care nu au crezut că investiția va fi dusă la bun sfârșit, vă garantez că îmi voi respecta promisiunea și în cel mai scurt timp vom circula pe un drum mai sigur și în condiții mai bune. Premierul Ludovic Orban este alături de noi și ne sprijină în toate demersurile legate de atragerea de fonduri către județul nostru” spune Cristi Barbu, care s-a ocupat personal de realizarea acestui proiect, de la asigurarea finantarii si pana la respectarea termenelor de executia lucrarilor.

Ce se întâmplă acum pe DE 70 este încă o dovadă că pentru Cristi Barbu “Dezvoltam Teleormanul” nu este doar un slogan de campanie electorala.

T.C.

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite