Connect with us

Actualitate

Lucrări de modernizare a străzii Renașterii- Comunicat de presă, Primăria Roșiorii de Vede

Published

on

La Roșiori de Vede sunt în plină desfășurare lucrările de modernizare a străzii Renașterii. Pe cei aproximativ 900 de metri, cât este lungimea străzii, se vor amenaja trotuarele și rampele pentru persoanele cu dizabilități fizice, parcările, intrările în curți și va fi refacut spațiului verde. Pe zonele pietonale și pe carosabil se va așterne îmbrăcăminte bituminoasă din mixturi asfaltice cu o grosime de 6 cm (strat de uzură și strat de reprofilare).

„Modernizarea străzii Renașterii, obiectiv de investiții finanțat în cadrul PNDL 2, se alătură unui lot numeros de străzi care au beneficiat de lucrări de modernizare în acest mandat. Mă refer la străzile: Oituz, 1 Mai, Popa Gheorghe, Tudor Vladimirescu, Elena Doamna, Unirii, 9 Mai, Aleea Grădina Publică, Republicii, Mihai Eminescu, Carpați, Stelian Popescu, Lt. Bălăcescu. Pe strada Renașterii vor fi amenajate 114 locuri de parcare. Urmează strada Mărășești care are de asemenea contract de finanțare semnat în cadrul proiectului PNDL 2”, a declarat primarul Valerică Gheorghe Cîrciumaru.

Lucrările la strada Renașterii sunt efectuate de SC. Panadria SRL. Valoarea investiției este de 1 milion de lei, însemnând proiectare și executare lucrări.

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite