Connect with us

Actualitate

Liceul Virgil Madgearu, în carantină și anchetă epidemiologică la o altă unitate de învățământ din Roșiori

Published

on

DSP Teleorman propune carantinarea tuturor elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Virgil Madgearu Roșiori de Vede timp de 14 zile, după ce o profesoară a fost internată în spital cu COVID-19. Pe durata celor 14 zile, orele de curs se vor desfășura online, iar trecerea la scenariul roșu va fi stabilită, la propunerea ISJ și DSP prin hotărâre a CJSU, cel mai probabil, în această după- amiază.

O situație similara este la Școală Alexandru Depărățeanu, dar ancheta epidemiologică nu s-a finalizat și încă nu se știu toate persoanele care au luat  contact cu profesorul infectat cu COVID-19. Potrivit surselor noastre, profesorul a fost prezent in prima zi de școală, dar a purtat tot timpul mască.

O altă persoană confirmată cu COVID-19 și internată la Spitalul Caritas lucrează la un centru de plasament din Roșiori de Vede. Și în acest caz, DSP desfasoară ancheta epidemiologică. Cazurile se înmulțesc de la o zi la alta, iar la Spitalul suport COVID Caritas nu mai sunt locuri.

T.C.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite