Connect with us

Politica

Liberalii și-au validat candidatul pentru funcția de primar la Videle, Cornel Gogan

Published

on

Echipa liberală se consolidează cu oameni noi și continuă să-și anunțe candidații la alegerile locale. În această după-amiază a fost validată în BPJ candidatura pentru primăria orașului Videle. Cornel Gogan a acceptat propunerea președintelui PNL Teleorman, Daniel Constantin, de a candida la alegerile locale pentru funcția de primar al orașului Videle.

Această decizie arată nu doar determinare, ci și o dorință de a face schimbări pozitive în comunitate. ,,Încă o dată, vreau să fac publică dorința mea de suflet: aceea de a arata că și la Videle se poate. Crearea de noi locuri de muncă, dezvoltarea orașului prin menținerea tinerilor în oraș, este unul din obiectivele principale, care nu mai suportă amânare,,.

Președintele Daniel Constantin este încrezător în reușita candidatului Cornel Gogan- ,,Cu el la cârmă, suntem siguri că Videle va cunoaște progres și modernizare, iar tinerii vor găsi stabilitate în orașul lor. Cornel Gogan are întreaga noastră susținere!,,.
Amalia Preda

Administratie

La primăria Scurtu Mare, oala acoperită nu dă în foc

Published

on

Scurtu Mare este o comună teleormăneană cu 1344 de locuitori. În campania electorală din 2020, primarul în funcție a suferit un AVC dar locuitorii i-au mai dat girul la cârma comunei încă 4 ani, ajungând la al treilea mandat. (mai mult…)

Continue Reading

PNL

Vera Mitran va fi numită prefect de Teleorman

Published

on

PNL Teleorman, a ales cine îl va înlocui în funcția de prefect pe Haralambie Epure.

(mai mult…)

Continue Reading

PNL

,,Din păcate, din cauza corupției și a incompetenței unora, județul bate pasul pe loc de 34 de ani.,,- interviu cu președintele interimar al PNL Teleorman

Published

on

La începutul lunii februarie, în urma demisiei senatorului Pîrvulescu, șefia PNL Teleorman a fost preluată de deputatul Daniel Constantin. Acesta a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu, pentru a ne informa despre viitoarele acțiuni ale PNL Teleorman în perioada ce urmează, până la alegerile din 9 iunie.: (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite