Connect with us

Actualitate

Liberalii roșioreni și-au premiat câstigătorii concursului de Dragobete

Published

on

Concursul ” Dragobete 2019″ organizat de PNL Roșiorii de Vede s-a încheiat vineri seara, când a fost stabilit clasamentul pentru cuplul favorit al roșiorenilor. Primele trei cupluri care au reușit să adune în cinci zile de concurs cele mai multe aprecieri pentru fotografia lor postată pe pagina de facebook a PNL Roșiorii de Vede au fost premiate duminică, de Dragobete.

 

Preferații publicului au fost soții Gurbănescu care au primit din partea organizatorilor un voucher în valoare de 200 lei pentru o cină romantică la un local din Roșiorii de Vede. Pe locul doi s- a situat familia Mogoș, la doar un like față de prima clasată, urmată de soții Bîțică. Fiecare cuplu a primit un cadou din partea organizatorilor alături de fotografia înrămată care  le-a adus  premiul. Doamna Geta Gurbănescu, exuberantă și extrem de pozitivă chiar dacă nu mai este la prima tinerețe a ținut să mulțumească organizatorilor pentru premiu, dar mai ales susținătorilor care i-au adus pe prima poziție a clasamentului.

Soții Gurbănescu sunt împreună de 50 de ani dar continua să-și sărbătoarească iubirea, ca ea nu are vârstă. Seniorii s-au bucurat de premiul lor și au petrecut împreună o seară romantică de Dragobete, așa cum fac de o viață.

Teodora Ciofalcă

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite