Connect with us

Actualitate

Liberalii roșioreni și-au premiat câstigătorii concursului de Dragobete

Published

on

Concursul ” Dragobete 2019″ organizat de PNL Roșiorii de Vede s-a încheiat vineri seara, când a fost stabilit clasamentul pentru cuplul favorit al roșiorenilor. Primele trei cupluri care au reușit să adune în cinci zile de concurs cele mai multe aprecieri pentru fotografia lor postată pe pagina de facebook a PNL Roșiorii de Vede au fost premiate duminică, de Dragobete.

 

Preferații publicului au fost soții Gurbănescu care au primit din partea organizatorilor un voucher în valoare de 200 lei pentru o cină romantică la un local din Roșiorii de Vede. Pe locul doi s- a situat familia Mogoș, la doar un like față de prima clasată, urmată de soții Bîțică. Fiecare cuplu a primit un cadou din partea organizatorilor alături de fotografia înrămată care  le-a adus  premiul. Doamna Geta Gurbănescu, exuberantă și extrem de pozitivă chiar dacă nu mai este la prima tinerețe a ținut să mulțumească organizatorilor pentru premiu, dar mai ales susținătorilor care i-au adus pe prima poziție a clasamentului.

Soții Gurbănescu sunt împreună de 50 de ani dar continua să-și sărbătoarească iubirea, ca ea nu are vârstă. Seniorii s-au bucurat de premiul lor și au petrecut împreună o seară romantică de Dragobete, așa cum fac de o viață.

Teodora Ciofalcă

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite