Connect with us

Actualitate

Liberalii din Teleorman participă la acțiunea de împădurire din 21 martie

Published

on

Filiala Teleorman a Partidului Național Liberal a luat inițiativa de a participa cu voluntari la acțiunea de plantare puieți, în cadrul “Campaniei Naționale de Împădurire” și a “Lunii plantării arborilor”.
Pentru ca teleormănenii să trăiască într-un mediu sănătos, voluntarii liberali își vor aduce aportul la această amplă acțiune participând, în mod direct, la plantarea a 13.400 de puieți, pe o suprafață de 2 hectare de teren din Pepiniera Silvică a Ocolului Silvic Alexandria.
Locul întâlnirii pentru voluntarii care vor participa sâmbătă, 21 martie, începând cu orele 09:30, la această acțiune coordonată de către Direcția Silvică Teleorman, este sediul Ocolului Silvic Alexandria.

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite