Connect with us

Actualitate

Liberalii au mai scăpat de un “incomod”. Consilierul județean, Cătălin Vătafu exclus din partid

Published

on

La sfârșitul lunii trecute liberalii reveneau în formulă completă la masa Consiliului județean Teleorman, după opt luni de la vacantarea unui post de consilier județean, în urma demisiei lui Cătălin Burcescu. Mai repede decât ne-am fi așteptat, liberalii sunt iar pe minus odată cu excluderea din partid a consilierului județean Cătălin Vătafu.

Deși procedura de excludere durează de câteva luni, până la urma au reușit să-l arunce pe Cătălin Vătafu din barca liberală și așa subrezită de atitudinea obtuză a liderilor actuali față de oamenii cu atitudine din partid.

Despărțirea de PNL a devenit oficială în urmă cu câteva zile când Prefectura Teleorman i-a comunicat lui Cătălin Vatafu că și-a pierdut calitatea de consilier județean odată cu cea de membru de partid și retragerea sprijinului politic.

Decis să-și joace cartea până la capăt, Cătălin Vătafu a atacat în instanță ordinul emis de prefect privind încetarea mandatului său de consilier județean înainte de termen și a lăsat să se înțeleagă că nu renunță așa  ușor la calitatea de membru PNL pe care o consideră pierdută, in acest moment, doar “din perspectiva Organizației PNL Teleorman”.

De fapt, Cătălin Vătafu nu are o problemă cu Partidul Național Liberal pe care spune că “nu poate să-l confunde cu un tip de teapa lui Pîrvulescu, un individ ajuns temporar într-o funcție de conducere a unei filiale” . Mai mult, Cătălin Vătafu este decis să folosească toate instrumentele legale pentru a-și recăpata calitatea de membru PNL, lăsând instanța să decidă dacă acțiunile sale au fost statutare sau nu.

În ceea ce îl privește pe liderul PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, Cătălin Vătafu îl consideră doar “un accident”.

Dacă în cazul consilierului județean Organizatia PNL Alexandria a luat o decizie radicală din motive neclare, despre Florică Mara și declarațiile sale iresponsabile din ultima vreme conducerea PNL tace mâlc, deși disciplina de partid se impune în egală măsură  tuturor membrilor săi.

T.C.

 

 

 

 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite