Connect with us

Actualitate

Lansare de carte la Biblioteca județeană Marin Preda

Published

on

Astăzi, 10 ianuarie 2019,în  Sala de lectură a Bibliotecii Județene “Marin Preda” Teleorman a avut loc lansarea cărții “Artizanatul comico sedativ. Divertisment medico-sedativ” de Niculae Raduslav – medic specialist în pediatrie.
Dacă în anul 2007 domnul doctor ne surprindea cu volumul de versuri “Parfum de poezie”, iar în anul 2016 cu studiul intitulat “Istoria teatrului de la greci până în prezent”, acum, ne conduce în lumea divertismentului medico-sedativ.
“Dincolo de marele suflet pus în slujba semenilor, medicul de înaltă ținută spiritual a fost fascinat întotdeauna de istoria artelor și în special de literatură și pictură. Aceată pasiune, cu timpul, a devenit realitate și medicina a ajuns în lumina creației literare” notează scriitoarea Emilia Dabu, membru al Uniunii Scriitorilor din România, referitor la medicul Niculae Raduslav și la cartea sa, lansată astăzi.
La eveniment au fost prezenți oameni de cultură din județ, cadre medicale și utilizatori ai serviciilor de bibliotecă.

Actualitate

Încep înscrierile pentru „Femeia Antreprenor” 2024

Published

on

Înscrierile pentru ediția din acest an a programului „Femeia Antreprenor” vor începe pe data de 30 iulie, la ora 10, şi vor fi deschise timp de 45 de zile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Noua lege. Chelnerii și vânzătorii obligați să verifice buletinul consumatorilor pentru achiziționarea de tutun, alcool și energizante

Published

on

Klaus Iohannis a promulgat vineri o lege care impune chelnerilor și vânzătorilor să verifice actele de identitate ale clienților înainte de a vinde băuturi energizante, produse din tutun sau alcool. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite