Actualitate

La Zimnicea,viața bate filmul!

Published

on

Cinematograful Unirea din Zimnicea a fost predat Companiei Naționale de Investiții în scopul reabilitării si modernizării.

În ședința consiliului local din 28 iunie 2018 s-a aprobat pedarea acestui obiectiv către C.N.I urmând să fie încheiat si protocolul de predare-primire al amplasamentului, informează Primăria Zimnicea.

Conform protocolului, ”C.N.I., va achiziționa Documentația de Avizare a Lucrărilor de intervenție, împreună cu sudiile suport, necesare aprobării investiției în Comisia Tehnico-Economică a Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene. Odată cu avizul comisiei se trece la achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor. La finalizarea lucrărilor obiectivul va fi predat Primăriei Zimnicea, pentru redarea în circuitul cinematografic” – se arată în comunicatul de presă al Primăriei Zimnicea.

Potrivit Proiectului de hotărâre, adoptat în Consiliul Local Zimnicea, s-a aprobat asigurarea finanțării și a cheltuielilor pentru racordarea la utilităti ( energie electrică, apă, canalizare, gaze naturale, etc. ).

Advertisement
Publicitate Electorala

Consiliul local se obligă să asigure în condițiile legii suprafețele de teren necesare pentru organizarea santierului, iar după predarea amplasamentului si a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă de 15 ani.

Conform ” Ordinului de începere a prestațiilor serviciilor de proiectare nr. 4324/DIC/09.10.2018 al Direcției de Investiții – Departamentul Învățământ și Cultură” s-a dispus începerea prestării serviciilor privind elaborarea studiului topografic, vizat OCPI, studiului geotehnic verificat la cerința AF, documentației pentru obținerea avizelor si acordurilor, stiudiul de fezabilitate conform HG 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de invesiții, finanțate din fonduri publice.
Prin acest ordin Primaria Zimnicea a fost informată ca are obligația de a preda documentația întocmită în termen de 45 zile.

Până vom vedea primul film pe marele ecran al Cinematografului din Zimnicea, vom urmări desfașurarea lucrărilor de reabilitare și modernizare într-un film real, românesc!

Țânțaru Marcela

Advertisement
Publicitate Electorala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai citite

Exit mobile version