Connect with us

Actualitate

La Zimnicea,viața bate filmul!

Published

on

Cinematograful Unirea din Zimnicea a fost predat Companiei Naționale de Investiții în scopul reabilitării si modernizării.

În ședința consiliului local din 28 iunie 2018 s-a aprobat pedarea acestui obiectiv către C.N.I urmând să fie încheiat si protocolul de predare-primire al amplasamentului, informează Primăria Zimnicea.

Conform protocolului, ”C.N.I., va achiziționa Documentația de Avizare a Lucrărilor de intervenție, împreună cu sudiile suport, necesare aprobării investiției în Comisia Tehnico-Economică a Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene. Odată cu avizul comisiei se trece la achiziționarea serviciilor de proiectare și execuție a lucrărilor. La finalizarea lucrărilor obiectivul va fi predat Primăriei Zimnicea, pentru redarea în circuitul cinematografic” – se arată în comunicatul de presă al Primăriei Zimnicea.

Potrivit Proiectului de hotărâre, adoptat în Consiliul Local Zimnicea, s-a aprobat asigurarea finanțării și a cheltuielilor pentru racordarea la utilităti ( energie electrică, apă, canalizare, gaze naturale, etc. ).

Consiliul local se obligă să asigure în condițiile legii suprafețele de teren necesare pentru organizarea santierului, iar după predarea amplasamentului si a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să îl întrețină pe o perioadă de 15 ani.

Conform ” Ordinului de începere a prestațiilor serviciilor de proiectare nr. 4324/DIC/09.10.2018 al Direcției de Investiții – Departamentul Învățământ și Cultură” s-a dispus începerea prestării serviciilor privind elaborarea studiului topografic, vizat OCPI, studiului geotehnic verificat la cerința AF, documentației pentru obținerea avizelor si acordurilor, stiudiul de fezabilitate conform HG 907/2016 privind etapele de elaborare și conținutul cadru al documentațiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de invesiții, finanțate din fonduri publice.
Prin acest ordin Primaria Zimnicea a fost informată ca are obligația de a preda documentația întocmită în termen de 45 zile.

Până vom vedea primul film pe marele ecran al Cinematografului din Zimnicea, vom urmări desfașurarea lucrărilor de reabilitare și modernizare într-un film real, românesc!

Țânțaru Marcela

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite