Connect with us

Actualitate

La Roșiorii de Vede, acțiunea de dezinsectie împotriva țânțarilor și căpușelor începe în această seară

Published

on

Programată cu întâziere din cauza ploilor frecvente, acțiunea de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor începe și în municipiul Roșiorii de Vede. Primul tratament terestru de dezinsecție este programat să se desfășoare în perioada 26-29 iunie , în intervalul orar 22- 09 și se va aplica în parcurile publice, zona centrală, cimitire, stadioane și aliniamentele stradale din municipiu.

Un tratament cu Solfac EW50, substanța folosită, costa aproximativ 100.000 lei, dar pentru eficientă este nevoie de trei astfel de tratamente consecutive aplicate la interval de 30 de zile.

În ultimii ani, Primăria municipiului Roșiorii de Vede a efectuat doar tratamente terestre atât pentru căpușe cât și pentru țânțari. Ultimul tratament aerian împotriva țânțarilor a avut loc în iunie 2015. Stropitul din aer este ceva mai scump și mult mai eficient, dar și în acest caz aplicarea tratamentului depinde de condițiile meteorologice.

T.C.

 

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite