Connect with us

Actualitate

La Roșiori a înverzit asfaltul și teii au murit de drujbă

Published

on

De câteva zile, la Roșiorii de Vede, o mulțime de copaci sunt mutilați sub pretextul unei acțiuni de toaletare care seamană mai mult a defrișare. Pe mai multe străzi, copacii viguroși sunt ciuntiți fără milă, într-un mod de-a dreptul hidos.

De la masacrul controlat de autoritățile locale nu au scăpat nici teii plini de floare din Cimitirul central al municipiului. Doar într-o zi s-au taiat 20 de tei înfloriți din preajma Cavoului Arizan pe motiv că o să se renoveze monumentul funerar și nu era loc pentru schele. Încă nu se știe când încep lucrările de renovare, poate în acest an, poate anul viitor, dar era urgent să se îndepărteze copacii pe o raza de zeci de metri în jurul cavoului.

 

Dacă de copaci nu mai au nevoie roșiorenii, de iarbă nu duc lipsă. Paradoxal, la Roșiorii de Vede iarba crește și în asfalt, unul turnat în urmă cu doar 5 luni. Mulți au spus că nu contează cine asfaltează, dar când îți crapă asfaltul de la o buruiană, pare să conteze cine și mai ales cum a fost executată o lucrare pe o sumă consistentă, din banul public.

Teodora Ciofalcă

 

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite