Connect with us

Actualitate

La Roșiori a înverzit asfaltul și teii au murit de drujbă

Published

on

De câteva zile, la Roșiorii de Vede, o mulțime de copaci sunt mutilați sub pretextul unei acțiuni de toaletare care seamană mai mult a defrișare. Pe mai multe străzi, copacii viguroși sunt ciuntiți fără milă, într-un mod de-a dreptul hidos.

De la masacrul controlat de autoritățile locale nu au scăpat nici teii plini de floare din Cimitirul central al municipiului. Doar într-o zi s-au taiat 20 de tei înfloriți din preajma Cavoului Arizan pe motiv că o să se renoveze monumentul funerar și nu era loc pentru schele. Încă nu se știe când încep lucrările de renovare, poate în acest an, poate anul viitor, dar era urgent să se îndepărteze copacii pe o raza de zeci de metri în jurul cavoului.

 

Dacă de copaci nu mai au nevoie roșiorenii, de iarbă nu duc lipsă. Paradoxal, la Roșiorii de Vede iarba crește și în asfalt, unul turnat în urmă cu doar 5 luni. Mulți au spus că nu contează cine asfaltează, dar când îți crapă asfaltul de la o buruiană, pare să conteze cine și mai ales cum a fost executată o lucrare pe o sumă consistentă, din banul public.

Teodora Ciofalcă

 

Actualitate

𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 ,,𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢’’ 𝐚 𝐚𝐣𝐮𝐧𝐬 𝐥𝐚 Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite